• Foto1

    De strakste vloeren!

Keuze uit:

Tapijt

Laminaat

Vinylvloeren

PVC

De meest strakke vloeren

Snijders voor Verf & Wonen heeft ook een ruime keuze in allerlei harde en zachte vloeren die wij tevens zelf kunnen plaatsen voor u!

Op zoek naar een strakke en duurzame vloer? Snijders voor Verf & Wonen beschikt over een ruim assortiment pvc-vloeren van alle bekende merken waarin u huis er super strak uit komt te zien!

Nooit meer koude voeten! Natuurlijk hebben wij ook een ruim assortiment zachte vloeren. Wij beschikken over zowel laag als hoogpolig tapijt waarmee u een huiselijke warme sfeer kunt creëren in een stijl die het beste bij u past.

Houdt u toch meer van hout? U wilt die ene prachtige kleur? Geen wens is ons te gek! Wij van Snijders voor Verf & Wonen willen u graag van dienst zijn om het perfecte laminaat voor uw kamer te vinden. Tot slot staan wij voor u klaar van advies tot eindresultaat om u te begeleiden te creëren bij de stijl die bij u past!

Nieuw bij Snijders Verf & Wonen: Floorify

Floorify-vloeren combineren het beste van 2 werelden: de warme uitstraling van parket of de strakke look van beton met een absoluut gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte en waterbestendigheid.

Floorify-vloeren zijn schok-, kras- en vlekbestendig. Mét extra dikke beschermlaag, een innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie en de unieke Floorify Rigid Core voor een stabiele, sterke en stevige kern. Naast deze sterke eigenschappen zijn deze vloeren ook waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar overvloeien. De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify-vloer en Comfort-ondervloer creëert een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag waardoor optimaal genoten kan worden van de comfort die Floorify bied.

De veelzijdige Floorify-vloeren combineren de unieke charme van hout met ongeëvenaard gebruiksgemak. Dit is het beste van vele werelden. Ontdek de Floorify-vloeren nu in de winkel!

Meer informatie over Floorify? Ga naar de website van Floorify!

Floorify-Foto