• Foto1

    Raamdecoratie

Keuze uit:

Jaloezieën in zowel Hout als Aluminium

Lamellen in zowel PVC als Kunstof

Plisse in zowel Shade als duette

Duo rolgordijnen

Rolgordijnen

Vouwgordijnen

Vlinder jaloezieën

De mooiste raamdecoraties

Mooie raamdecoratie is sinds jaar en dag op talloze manieren te bereiken. Een rustige uitstraling die uw woning helemaal afmaakt.

In de loop der jaren is er veel veranderd op het gebied van raamdecoratie. Zie bijvoorbeeld ons perfect fit systeem. Dit maakt het mogelijk om zonder te schroeven in kozijnen rolgordijnen, plisse en jaloezieën te plaatsen.

Tevens hebben wij een grote keuze aan duo rolgordijnen. Deze duo rolgordijnen hebben een transparant en dekkend gedeelte waardoor zij zowel stijl als privacy kunnen bieden binnen uw interieur.

Buiten deze moderne systemen hebben wij natuurlijk ook de vertrouwde jaloezieën. Deze zijn te bestellen door ons in allerlei materialen en kleuren waardoor deze er sfeervol uit zien in uw interieur. Dit is dan tevens ook de perfecte vervanger voor de ouderwetse vitrage.

Uiteraard bent u bovendien voor de klassieke vouwgordijnen bij Snijders voor Verf & Wonen aan het juiste adres. Wij kunnen vouwgordijnen voor u op maat bestellen in alle kleuren, modellen en stoffen die wij aanbieden. Vraag in de winkel om te zien wat wij voor u kunnen betekenen!

  • Foto1
  • Foto2

    Vlinderjaloezieën

  • Foto3